tirsdag 21. desember 2010

Korktavle med en liten vri

Jeg har med tiden opparbeidet meg en nokså stor samling av gamle broderier. De kommer fra mange forskjellige plasser men en ting har de alle til felles… de kom i glass og ramme. Disse rammene har etter hvert begynt å vokse meg over hodet og jeg har lenge tenkt at jeg må finne på noe å bruke de til.
Nå har det seg sånn at det er ingenting som er mer fruktbart for fantasien enn andre prosjekter som bare må gjøres ferdig. Så at jeg skulle komme på et nytt bruksområde for noen av disse rammene nå kom ikke som en overraskelse.
 

Etter en tur på Fretex kom jeg hjem med en gigantisk korktavle som ikke var brukendes til annet enn å deles opp i mindre biter. Jeg sydde sammen en del stoffbiter, pyntet med blonder og trakk det ferdige stoffstykket på korkbiten og festet det på baksiden med en stiftemaskin.
Rammen spraymalte jeg i en slags børstet gull farge (Tips: Dersom du savner et litt bredt utvalg av spraymaling, prøv butikker som selger bilrekvisita)
Så trykket jeg korken på plass inni rammen. (Det ble ikke nødvendig med stifter eller andre ting for å holde den på plass.)Da jeg skulle kjøpe nåler til herligheten kunne jeg bare finne de kjedelige i rød, gul, grønn og blå plastikk. Jeg bestemte meg derfor for å lage mine egne ved å lime en perle oppå en tegnestift
.
 


2 kommentarer:

eWa sa...

Den finaste anslagstavlan jag sett !!
God Jul och kram

GNIST sa...

Kjempesmart og fin!

Related Posts with Thumbnails