tirsdag 25. oktober 2011

Gardin av heklebrikke

Jeg har sett noen sy sammen heklebrikker til det jeg synes har blitt ganske så fine duker.  Men selv om jeg så absolutt kunne trengt en duk til anledninger der huset bør se litt presentabelt ut så var behovet for å skjerme for innsyn i gangen større.
Jeg bor nokså midt i sentrum av Stavanger. Det innebærer kort avstand til naboene og dårlig med naturlig lys inn vinduene. Problemet med lys er spesielt stort i gangen, for der finnes det kun et lite vindu midt i trappen som skal gi lys til gang i 2 etasjer. I sommer fjernet jeg en chiffon gardin som hadde gjort nytten sin i mange år, og selv om den var tynn og gjennomsiktig så var det utrolig hvor mye mer lys som kom inn uten. Jeg lot derfor vær å gjøre noe mer med det vinduet. Men nå som det går mot mørkere tider ble det tydeligere og tydeligere for både meg og naboen at vi begge trenger litt privatliv.

Jeg bestemte meg derfor for å bruke brikkene jeg satt igjen med etter at jeg demonterte lampen i forrige innlegg.  Jeg la de utover på gulvet og flyttet rundt inntil jeg fant en layout jeg var fornøyd med. Så tråklet jeg de sammen for hånd, tredde en spiral wire igjennom og hang opp. Til å være så full av hull så ble den faktisk veldig dekkende.


3 kommentarer:

eWa sa...

Oj vilken idé ! Det blev riktigt snyggt och jag kan tänka mig hur ljuset sipprar in..blänker och skuggar om vartannat och bildar mönster lite här och var :)
Ha en fortsatt fin vecka Susanne
Kram Eva
PS: De lila är pricken över i:et

Unknown sa...

thanks so much for stopping by on my blog and leaving such a wonderful comment about my doilies scarf!
.... and speaking of doilies, I love your curtain panel!
xox, d.

Etcetorize sa...

Really love this idea. I have a window that is in desperate need of covering, maybe I'll try this out! Thanks for sharing at the Motivate Monthly party at Etcetorize~

Related Posts with Thumbnails