torsdag 17. februar 2011

Lappeskjerf


Da har to nye skjer sett dagens lys, denne gang i litt vårlige farger. Men med tanken på hvor mye snø som ligger utenfor vinduet her så var jeg muligens litt forut for min tid :)


Rundt kanten har jeg som alltid sydd pompom… blir aldri lei av pompom… og akkurat disse er faktisk nokså spesielle synes jeg, litt fløyelsaktige. Jeg fant dem i en liten uavhengig lampebutikk noen få minutters gange fra her jeg bor. Dessverre så hadde fabrikken som produserte disse lagt ned så derfor kjøpte jeg omtrent hele beholdningen hans sånn at jeg kom til å gå tom med det første :)

Planen er å legge de ut i Epla butikken i løpet av helgen. Jeg må bare ta litt flere detalj bilder først. (Kan ikke få sagt ofte nok hvor mye jeg gleder meg til mer timer med dagslys :)


 
 
In English
 
 

8 kommentarer:

Martilie sa...

Kjempeflotte - kjempesøte skjerf! Love it :)

Klem fra Tove

GNIST sa...

Nydelige! Særlig det siste. Herlige farger!!

Sigyn sa...

Så fine skjerf!! Nydelige farger!!! Ha ei super helg!!

eWa sa...

Härligt med lite vårkänsla ! Superfina sjalar :)
Ha en fin helg
Kramis

Anne Line sa...

Ahh, jeg bare elsker slike sjerf!
Nydelige farger du har brukt:)

Marina sa...

Når det handler om foråret er det kun dejligt at være på forkant med tiden. Smukke, smukke tørklæder og dejligt billed af din søde pige.

Susanne sa...

Kjekt å se at jeg omsider må ha klart å ta knekken på buggen som har gjort det umulig for folk å kommentere. Man blir litt ekstra inspirert når andre også liker det man gjør:)
Tusen takk for fine ord alle sammen!

Luna design...... sa...

Så flott skjærf!! ordentlig vårstemning!!

Related Posts with Thumbnails