søndag 6. februar 2011

Lampeskjerm bolle nr 3


Jeg hadde en vag fornemmelse om at jeg lovet meg selv å aldri bruke denne type garn til et slikt prosjekt igjen… og 5 min inn i denne bolle husket jeg hvorfor… noe som innebar 2 dager med et ukjent antall knuter og floker før jeg omsider ble ferdig med nok en lampeskjerm bolle :)In english

4 kommentarer:

Fies notiser sa...

Fabelaktig :-)
Vil du dele denne og/eller noe annet av dine geniale tips på min Gjenbruks-utfordring? Det hadde virkelig vært kjempeartig!

Merk forresten at jeg flere ganger har prøvd å legge inn kommentar hos deg, men "noe" virker ofte ikke... Vet ikke helt hva, men tenkte jeg skulle gi beskjed.

Susanne sa...

Takk for tipset om problemet med å legge igjen kommentar. Du er ikke den første som har nevnt det, men jeg har enda ikke klart å finne ut hva som er problemet. (For det fungerer selvfølgelig fint hjemme hos meg...) Har nå fjernet et java script og krysser fingrene for at det hjelper... :)
Ellers har jeg tatt utfordringen din og lagt inn et par linker i listen din :)

Fies notiser sa...

Ser du har delt denne - 1000 takk :-) Ved leilighet ønsker jeg meg selvsagt oppskrift også, de er bare knakanes herlig!!!

Og plastposene mine stappes fortsatt bare rett i skuffen og i et rør og i andre plastposer... Men jeg KAN brette om jeg vil, altså hehe

Fortsatt fin dag

Rutheart - Ruthe sa...

Åh! Kjempetøft!

Related Posts with Thumbnails