torsdag 29. juli 2010

Domino collage


Jeg så engang noen som hadde laget små smykkeanheng av scrabble brikker og tenkte at det kunne bli et morsomt lite tidsfordriv. Men å få tak i løse scrabble brikker viste seg å være umulig, i hvert fall her i Stavanger. Var innom alle tenkelige og utenkelige plasser, men ingen hadde hørt at det gikk an å kjøpe løse reservebrikker. E-bay var jo en mulighet, men da må jeg jo vente til ting kommer i posten, og tålmodighet er ikke min sterkeste side… i hvert fall ikke når en ide har satt seg i hodet.


Så etter å ha innsett at slaget var tapt ang ferdige scrabble biter begynte jeg å tenke på alternative løsninger, og når jeg endelig fant den var svaret ganske selvsagt… domino brikker. Jeg viste jeg hadde ett sett liggende en eller annen plass som mest sannsynlig aldri hadde blitt brukt til sitt opprinnelige formål. Etter mye romstering fant jeg det omsider og så var det bare å sette i gang. Mine brikker var av plast så jeg pusset overflaten med sandpapir først for å gi limet bedre feste. Jeg brukte deretter servietter, glansbilder, scrappepapir, magasin utklipp og diverse som jeg hadde liggende til å lage disse små collagene.De var utrolig morsomme å lage, og jeg har allerede laget flere som jeg ikke fikk tatt bilde av siden kameraet for øyeblikket var tomt for strøm. De får derfor komme i en egen post senere. Foreløpig har jeg bare laget smykker, men bruksområdet er endeløse og jeg gleder meg til jeg får satt noen flere av dem ut i livet.

4 kommentarer:

Smått og stort sa...

Så fiiine de ble!! Artig med nye ideer til hobbyprosjekt! Jeg er klar for masse hobby utover høsten :)
klem fra Sissel

sologbolig sa...

Så smart og så fine de ble også. Ha ein fin søndag. klem.

Lissie sa...

Så nydelige ting du lager! Jeg MÅ legge meg til som følger! :)

Hjertedamas blogg sa...

Jeg så at du var innom bloggen min!!! Håper veldig at du kommer tilbake!!! Jeg la meg til som følger hos deg, for du har tydeligvis en del av de samme tankene om farger, gjenbruk og gamle ting som jeg har. Takk for oppmuntrende ord!!! klemz Hjertdama/ Grethe

Related Posts with Thumbnails