søndag 28. oktober 2012

Tilbake til åttitallet - hårstrikker

In english

Det har blitt mye hekling i det siste. Mest sannsynlig fordi det er den perfekte sysselen  å kombinere med å "gjøre ingenting" som å se på tv eller så sitte på et venterom.
For en liten stund siden fant jeg det perfekte lille prosjektet som man kan bære rundt på i veska og dra fram ved et akutt anfall av kjedsomhet.Jeg fant oppskriften her og prosjektet er en glimrende måte å bruke opp alle små garnresten på. Det er også et prosjekt jeg kan anbefale til alle dere som også er nybegynnere på heklefronten.


Jeg trenger omtrent en kveld på å hekle en av disse, men jeg regner med at noen med mer erfaring hadde klart både to og 3 på samme tid. 


Jeg har enten brukt størrelse 2 eller 3 på heklenålen avhenging av tykkelsen på garnet. Inni er det vanlige strikker fra H&M. De kommer i pakker på 15, og siden det er grenser for hvor mange slike hårstrikker jeg trenger selv så kommer en god del av disse til å få bli med på noen av julemarkedene jeg har meldt meg på i år.4 kommentarer:

Laura sa...

love these- such unique hair accessories!

Michelle's Tasty Creations sa...

Love these scrunchies. I might actually be able to make some :) Thanks so much for linking up to Creative Thursday. Can’t wait to see what you share this week! Have a wonderful weekend.
Michelle

Sybutikken Arendal sa...

Takk for tips til enkel mens-vi-ser-på-tv sysel! Fine hårstrikk!

Lenetta Carnes sa...

Hi, Great post. I found you through the blog hop. Now following you.Please stop by and say hi when you get a chance.
Be sure and check out my new Blog Hop that we just started, It's Weekly Goals Link Up. It's a great way to stay on track. Have a great day. :) Here's the link in case you want to check it out. Thanks again.http://lenettacarnes.blogspot.com/2013/01/weekly-goals-linkup-html

Related Posts with Thumbnails