søndag 7. oktober 2012

Min nye gang

In english
Selv om det fortsatt er litt finpuss igjen tenkte jeg at jeg ville vise dere den nye gangen min.

Før hadde den gule vegger som jeg prøvde å skjule bak fargerik oppbevaring og masse bilder. Lagringsplassen har blitt erstattet av heklede henge kurver og mønsteret fant jeg samme sted som jeg fant mønsteret til plastpose posen.Under ser hvordan gangen så ut før, og selv om jag hadde gjort noen endringer etter at dette bildet ble tatt så så det fortsatt ganske grusomt ut.

.
De fleste vennene mine ble ganske overrasket over at jeg valgte å male alt hvitt. Men grunnen er ganske enkelt den at det kommer svært lite naturlig lys inn i denne delen av huset, så det ble det nødvendig å kompensere for det på andre måter. For å få skoene vekk fra gulvet brukte jeg noen billige skoesker fra IKEA og jakkene henger på en gardingstand fra samme sted. Jeg la svart vinyl på gulvet for å få litt kontrast og endret stoffet på krakk min for at den også skulle passe bedre inn.


 
På den andre siden av rommet har jeg enda mer sko oppbevaring (man skulle jo tro at det nå var mer enn nok, men jeg måtte fortsatt gi to fulle poser til Fretex. :) Speilet pleide å være sølv, før jeg gav det liten ansiktsløftning med blank svart spraymaling.


 
Veggen opp trappen er fortsatt ikke ferdig. Jeg kaller den "veggen med det rare på" og planen er å fylle den med det jeg kommer over som det er mulig å henge opp på en vegg. En salig blanding av forskjellige farger og former som til slutt vil dekke veggen helt.


 
Ett element som har fått forbli urørt er hama perle bilde mitt. Det tok meg en liten evighet å lime på  en og en perle om gangen, så jeg bestemte meg derfor for å bruke det som min inspirasjon for fargevalg. Så langt har jeg bare lagt til enkelte lilla elementer, men jeg vil prøve finner plasser der jeg kan bruke litt rødt og gult også.


3 kommentarer:

eWa sa...

Så fint det blev ! Allting gör sig så himla bra mot vitt och det är ju så enkelt att byta färger på saker och ting istället, om man vill ändra färg :) Tror du kommer att trivas riktigt bra med detta.
Ha en fin söndag, kram

Barbros lille atelier sa...

Så flott det ble! Snakk om forvandling! Likte så godt det svarte gulvet, og krakken ble såå kul med nytt trekk!
Og de heklede hengekurvene var utrolig smarte og stilige.

Karima sa...

Wow - a brilliant transformation!

Related Posts with Thumbnails