søndag 9. oktober 2011

Tutorial - Jeanslomme kjøleskap magnet

If you dont understand Norwegian you'll find this tutorial in english here. Thanks for stopping by :)

Jeg har tenkt på å lage en tutorial lenge og i dag ble dagen jeg gjorde alvor av planene. Jeg har valgt å starte med et veldig ukomplisert prosjekt, så om jeg har med for mange (eller ikke nok) detaljer er det bare å gi beskjed.Jeg har laget et trekk til en puff og en god del denim boller, og felles for disse prosjektene er at jeg sitter igjen med den øverste delen av buksen. En av måtene og nyttiggjøre seg denne biten er å lage kjøleskap magneter av lommene.


Du trenger:

Denim lommer
Stoff lim
Magnet ark (Jeg har tidligere kjøpt disse på Panduro, men den gang var de ikke selvklebende.)
Tunge bøker (eller noe annet med likk vekt som kan brukes til press.)

1: Klipp ut lommen så nært sømmen som mulig.
2: Jeg valgte å ikke zikzakke kanten på baksiden siden stretch denim har en tendens til å krølle seg. Men hva som er viktigst, en mer holdbar kant eller krølling blir opp til deg.


3: Finn fram lim og magnet. Jeg hadde verken stofflim eller magnetark tilgjengelig da jeg bestemte meg for å lage denne oppskriften så jeg brukte gel medium og noen av collagene mine som jeg har trykket opp på magneter.. Men jeg vil sterkt anbefale å bruke magnetark siden den vil gi deg muligheten til å putte mer vekt opp i lommene.4: Klipp magneten til passe størrelse og lim den fast bak på lommen.5: Legg lommen til å tørke under noen tunge bøker.


6: Simsalabim… perfekt for penner, små beskjeder eller andre ting du vil ha lett tilgjengelig.
8 kommentarer:

Randi sa...

Hei! Takk for fin kommentar :) Så stilig dette var da!! Flott Diy! Vi har nytt kjøkken, med inneygd kjøleskap! Savner litt å kunne henge magneter på det! Jeg er alltid kjempedeppa første dagen med snø, hehe! Håper den forsvinner igjen, for det er litt tidlig med vinter enda syns jeg! Ha en fin søndag du og! Klem.

Lene sa...

Så smart! Kjempe fin tutorial:)

Smått og Stort sa...

Stilig! Og ikke så det vanskelig ut heller :)

Unknown sa...

Så stilig! :)

Lill sa...

Supersmart:)

klem fra Lill

Elisabeth sa...

KULT!!

Tonje sa...

Stilige!

Åpent^hus sa...

morsomt!

Related Posts with Thumbnails