lørdag 15. oktober 2011

Stoff decoupageFor noen uker siden fikk jeg tak i to bilder på et loppemarked. Rammene var i plastikk og etter min mening ikke særlig lekre. Jeg fant derfor ut at jeg skulle se om jeg både kunne bli kvitt noen av stoffrestene mine og samtidig gjøre rammen litt mer dekorativ.  Pusset først lett over med sandpapir for at limet skulle få feste. Før jeg begynte å lime på små biter av stoff. Noen av bitene var av lin og de fungerte ikke så bra siden stoffet er nokså tykt og lite fleksibelt.  Jeg brukte godt med lim både under og over stoffet så det var ikke noe problem å få det til å forme seg rundt ”utskjæringene”


Dette var en genial måte å bruke for å kvitte seg med de aller minste bitene med restestoff. Stoffet er også mye mer fleksibelt enn papir, så når det jeg vil dekorere har så mange kriker og kroker som disse rammene er det et enklere materiale å jobbe med.

Jeg har foreløpig valgt å ikke lakkere overflaten. Grunnen er at jeg ikke klarer å bestemme meg for om jeg vil ha overflaten blank eller matt.

6 kommentarer:

Lene sa...

Så fint det blir, kjempesmart :)

Ann Tove sa...

Oi, so fin ramma blei. God idè,inspirerande.

eWa sa...

Superbra idé och himla snyggt och annorlunda ! Gillar jag !!
Kram Eva

Bea sa...

Koselig og annerledes ramme,
du er flink å finne på dine helt egne saker. Spennende dame!
Ha ei god helg.
Beate

Anonym sa...

Genialt! Jeg fant nettopp bloggen din, og likte den utrolig godt! Jeg prøver selv å være flinkere til å ikke bruke og kaste på grunn av hensyn til miljøet, og denne bloggen er en stor inspirasjon :) Følger deg selvsagt ;)

Anonym sa...

WOW! Jeg ville trodd at tekstil ble for tykt for så mange former på rammen, men dette ble vanvittig tøft!! Du slutter aldri å forbløffe meg med kreativiteten din. -elsker bloggen!!! :D

Related Posts with Thumbnails