søndag 23. oktober 2011

Lampeskjerm i ny drakt

In english
Perler, jeg har masse perler men aldri helt forstått hvorfor. Å tre dem på en snor har aldri vært min greie, trenger jeg et smykke av den sorten er jeg mer enn fornøyd dersom jeg kan betale noen for et som er ferdig tredd. Men på tross av dette så har jeg glass på glass med perler, nydelige perler i allverdens farger og fasonger.
Så, inspirert av mitt ønske om å krympe restehaugen min, fant jeg ut at det også ville være på sin plass å la disse perlene komme fram i lyset, (bokstavlig talt)


For et par år siden kledde jeg en gammel lampeskjerm med gamle heklede brikker. Den har hengt i taket siden det, men jeg har ikke klart å bli fortrolig med den, så tiden var kommet til å prøve noe nytt. (Av en eller annen grunn så ser skjermen mye bedre ut på dette bilde enn den gjorde i virkeligheten...) Etter demontering satt jeg igjen med en bunke brikker og en bar lampeskjerm.


Hva jeg gjorde med brikkene kommer i neste innlegg, men lampeskjermen ble dekorert etter alle kunstens regler med både stoffrester, perler, papir duer og andre ting jeg hadde liggende.

Ideen fikk jeg her

Pin It

6 kommentarer:

eWa sa...

Här ser det ut som om du haft en riktigt härlig stund ! Resultatet blev riktigt häftigt :)
Ha en fortsatt skön söndag, kram

Barbros lille atelier sa...

Så flott skjermen ble!! Veldig dekorativ:-)

Bea sa...

Herlig! Jeg har også en lampeskjerm på "modning", tar med meg din idê så får vi se hvor det ender. Det er gøy å bli inspirert av deg!
Fin søndagskveld, du også, og takk for koselig kommentar.
Beate

salige lavendel sa...

Synes lampen så flott ut både før og etter jeg. Men det er jo bare deilig med litt fornying iblandt. Artig ide å treperler på, lampen ble jo helt forvandlet!! =)

ReVinyl sa...

Hei Susanne!

Flotte lamper begge to!
Kan jeg få låne bilde av heklabrikkelampen og linke hit via LidenSkapelse? Skal lage et inspirasjonsinnlegg om å lage lamper selv...Siwpeder(a)hotmail.com

Unknown sa...

Ååååååååååååååhh FRESH lampe!!!!

Related Posts with Thumbnails