lørdag 19. mai 2012

Løper med vårfølelse

In english
Som jeg nevnte I en tidligere post så lekte jeg meg med farger for noen uker siden. Siden den gang så har det skjedd en del ting som har gjort meg nødt til å utsette det meste jeg hadde på gang.  Jeg er for øyeblikket innlagt på sykehus, heldigvis ikke noe livstruende men må nok belage meg på å bli her et par uker. (Takk Gud for bærbar pc og wifi J) Men i dag fikk jeg permisjon en stund for sånn at jeg kunne dra hjem og hente noen rene klær. Da benyttet jeg samtidig anledningen til å ta bilder av de to siste prosjektene fra den fargerike helgen også.


Denne duken/løperen er inspirert av mine te-kopp blomsterpotter. Siden våren har latt vente på seg dette året bestemte jeg meg for å i hvert fall prøve å gjenskape litt av følelsen inne. (Snø i mai… så mye for den drivhuseffekten…) Alle stoffene jeg har brukt her er nye bortsett fra baksiden som kommer fra et gammelt laken.

Som du ser på bildet så er det luft mellom de to lagene selv om det ikke viser like godt i virkeligheten som på bildet.Dersom det hadde vært et problem for meg så kunne jeg ha quiltet lagene sammen, men jeg er ikke så begeistret for den teknikken så jeg lever heller med det som kan se ut som rynker J .


 

7 kommentarer:

Edny sine puslerier sa...

Kjempefine farger på denne løperen. Det gir meg både vår- og sommerfølelse, og det blir vel varmere vær snart også. Man kan ikke tro annet. Riktig god bedring til deg! Alt går ikke slik man tror og ønsker bestandig. Godt at du har pc!

eWa sa...

Vilken söt löpare och kopparna är ju pricken över i:t ! Krya på dig och ha det så bra som det går :)
Kram

AmieAnn sa...

This is gorgeous! I just adore the polka dots and the lace! Thanks so much for sharing with the Pink Hippo party!
I am your newest follower.. cause silly me just realized I wasn't following before~
xoxo
Amie @ Pinkapotamus

KleinesLieschen sa...

I do not understand anything, but your tablerunner is very nice ;o)!

Best wishes, Andrea

Six Sisters sa...

The table is just beautiful!! We are so glad to have you join us for our "Strut Your Stuff Saturday". See you again next week!! -The Sisters

Laura sa...

It's very very cute. I love the colors and the adorable teacups used for planters. Hope you feel better soon!

Michelles Tasty Creations sa...

Beautiful Table Runner. I love that it's reversible. Thanks so much for linking up to Creative Thursday last week.

I can’t wait to see what you link up this week. Have a great day.

Michelle

Related Posts with Thumbnails