søndag 27. mai 2012

Krakk i ny drakt

Befinner meg fortsatt på sykehuset. Kanylen I armen har blitt byttet ut med en ny og alle bakteriene i kroppen er døde bortsett fra de som faktisk har gjort meg syk. Men ting begynner å føles annerledes så jeg håper jeg får reise hjem om ikke lenge.


Dette er det siste av mine prosjekter fra den helgen jeg lekte meg med farger. Og som så ofte ellers glemte jeg også denne gangen å ta et før bilde. Men krakken hadde sine originale sølvfargede ben og et sete trukket med grå juksepels. Ikke direkte stygg, men fryktelig kjedelig.

Tok noen stoffrester og sydde sammen til setet før jeg stiftet det fast og bena snurret jeg inn med stoffstrimler. Akkurat den siste biten er jeg litt usikker på så remsene er derfor bare frestet med dobbeltsidig tape foreløpig. Heller nok mest mot å spraymale bena i rosa eller turkis, men foreløpig får de være som de er så kanskje krakken vokser på meg J

8 kommentarer:

Edny sine puslerier sa...

Så nydelig og frisk den krakken ble! Veldig kjekt å kunne sette sitt eget preg på ting;) Ønsker deg riktig god bedring, og at du får komme hjem snart. Det er ikke kjekt å måtte tilbringe så lang tid på sykehuset, men takk og pris for at de er der og kan hjelpe når det er nødvendig;)

Klem fra Edny

eWa sa...

Helt galen underbar stol !! Hoppas du snart får åka hem och att allt börjar gå mot det bättre, kram

Etcetorize sa...

Very pretty! Love your pompom trim. Thanks so much for linking up at Etcetorize this week!

Elisabeth Andrée sa...

Very nice idea, your stool looks cheerful! Good job!

Michelles Tasty Creations sa...

Susanne,
beautiful stool! I love the colors. pinks in any form are my favorite :) Wishing you a speedy recovery so you can come home soon.

Thanks so much for linking up to Creative Thursday this week. I can’t wait to see what you link up next week. Have a great weekend.

Michelle

Christine sa...

LOVE the pompom trim and the fabric!

Thanks so much for sharing at The DIY Dreamer.. From Dream To Reality!

Leslie sa...

I love how you've wrapped the stool legs with fabric strips! how you are feeling better soon

ShabbyStyleSuzi /Dreamy Suzi's systue sa...

Så herlige farger, den ble kjempe søt :)
God bedring til deg!
Klem

Related Posts with Thumbnails