mandag 6. august 2012

Nytt tenåringsrom


Håper dere har glemt meg helt ut. Dessverre ble mitt fravær fra bloggen litt lengre enn først tenkt. Sykehusinnleggelsen ble på 4 istedenfor 2 uker og etter at jeg ble skrevet ut var immunforsvaret mitt så skakk kjørt at jeg plukket opp hver eneste bakterie og virus som krysset min vet. Men nå begynner omsider ting å bli normale igjen.
Naturlig nok så har jeg ikke hatt mulighet til å utfolde meg noe særlig kreativ i denne tiden. Men siden det ikke ble anledning til noe ferie dette året bestemte jeg meg for å oppgradere min datters soverom som et lite plaster på såret og belønning for hennes tålmodighet det siste året.Veggene hadde gul tapet og det var lite som indikerte at det var en tenårings jente som bodde der. Så det første jeg gjorde var å male veggene hvite. Det måtte ufattelige 4 strøk til så den biten tok noe lengre tid enn jeg hadde tenkt.


Neste skritt var å dekorere den ene veggen med graffiti. Jeg er så heldig at jeg har en venn som er dyktig på akkurat det, men siden det er dårlig ventilasjon på rommet så kunne han bare spraye i korte perioder om gangen. Men veggen ble ferdig i går og datteren min ble veldig fornøyd med resultatet.
Neste skritt blir å bygge en sovealkove under skråtaket. Jeg håper jeg klarer å bli ferdig med den til skolestart om to uker, men siden alt annet har tatt ekstra tid så gjør vel kanskje den biten det også :)


Som med de fleste prosjekter så var det også en lekse å lære med dette… vindusmaling er djevelens verk. Datteren min laget to bilder for noen år siden, men det som var kjekt når man var 6 er ikke like kult når man blir 13. Bildene måtte derfor ned… greit nok tenkte jeg og har aldri tatt mer feil… prøvde til og med en pussemaskin uten at bildet fikk så mye som et lite merke. Endte til slutt opp med en hårføner og kniv og klarte etter uendelig mange timer å fjerne såpass at jeg kunne kamuflere restene med maling. Hadde jeg vist dette så hadde kunstverkene aldri noen sinne havnet opp på en vegg, så om det er andre der ute som i det hele tatt vurderer noe lignende så håper jeg dere finner alternative måter å ære barnas kreative krumspring på.


1 kommentar:

Lissie sa...

Godt at du er på beina igjen! Rommet ble stilig!

Related Posts with Thumbnails