mandag 19. mars 2012

Menn fra mars, kvinner fra...

In english
Vi fikk en liten forsmak av vår denne helgen og da var det bare å hive seg rundt for å kunne ta bilder i skikkelig lys. Jeg kan derfor omsider vise fram resten av de maskin frihåndsbroderiene pungene mine. Planen er å legge de ut i Eplabutikken i løpet av uken.Det blir utrolig mye skifting av tråd når man holder på med dette, og det er en tanke mer tidkrevende enn å ta en ny blyant fra fargeskrinet. Det blir derfor til at jeg syr to av hvert motiv med en gang sånn at jeg får en liten følelse av effektivitet.Tvillingbroen til bulldoggen var fatisk den første som ble solgt på messa for et par uker siden. En mann kom bort og spurte: "skal det forestille en bulldogg?" Som den kvinnen jeg er begynte jeg automatisk å lese mellom linjene og overanalysere tonefall (den er jo ikke så ute av proposjoner at det er en grunn til å kritisere... prøv å gjøre det selv du mannen...) før jeg svarte et forsiktig ja... Mannen: Ok, da må jeg ha den. Og dett var dett... Han var rett og slett bare en mann av få orduten skjulte meninger i de ordene som ikke ble sagt.


Episoden fikk meg i ettertid til å tenke litt og jeg har bestemt meg for at målet for dette året er å bli så trygg på meg selv og det jeg gjør, at jeg ikke trenger å bekymre meg for om det er usynlig kritikk i de ordene som ikke blir sagt høyt av folk jeg ikke kjenner. For de som sammenligner mitt eller andres håndtverk med masseproduserte varer fra østen er ikke målgruppen for håndlagede produkter uansett.


7 kommentarer:

Bea sa...

Disse har du all grunn til å selge med hodet HØYT hevet, for de er bare SÅ FINE! Jeg har ikke sett maken:)
Og så har du et viktig poeng for flere av oss (meg) å reflektere over...
Klem Beate

KarianneG sa...

Virkelig flotte, nydelig arbeid :)

Christine sa...

How adorable!!!!! :) Great job!

Thanks for sharing this at The DIY Dreamer... From Dream To Reality!!

Our Delightful Home sa...

These are too cute. I would love for you to link up at my linky party via: http://ourdelightfulhome.blogspot.com/2012/03/show-me-what-you-got-linky-party-6.html

PS: I am your newest Linky Follower!

Mrs. Delightful
www.ourdelightfulhome.blogspot.com

Lissie sa...

Flotte og søte!
Liker ekstra godt de med spurver!

ha en god dag!

Six Sisters sa...

So cute!! We loved having you at "Strut Your Stuff Saturday." We hope to see you again soon! -The Sisters

D @ The Shady Porch sa...

You should have confidence in yourself...that is lovely work you did! Thanks for sharing at the Rock 'N Share.

Related Posts with Thumbnails