søndag 11. mars 2012

Frihånds maskin broderiIn english
Mulig det høres ut som en selvmotsigelse, men når man ikke har en fancy broderi maskin så innebærer det mye manuelt arbeid enn man skulle sy figurer.
Mulig det var min lille snartur innom London som gav med en liten smak av våren midt i februar eller kanskje det bare er tanken på lysere og varmere tider som inspirerer meg… uansett så fikk jeg plutselig lyst til å sy fugler. En fugl ble til to og tre, så så en rev dagens lys fulgt av en bulldog og en dakshund. Motivene ble montert på skinn, denim, skai og lin før jeg laget noen enkle punger av herligheten. 

En del ble solgt på vårmarkedet tidligere i dag og resten rakk jeg ikke ta bilde av før lyset forsvant, derfor får jeg bare vist fram spurvene i denne omgang. Satser på at jeg får lagt ut resten senere i uken.8 kommentarer:

Marianne Vik Design sa...

Så utrolig flotte de ble. Imponerende at du får til det der for frihånd med maskin :)

GNIST sa...

ååå, så fine!!!! Du er virkelig en tusenkunstner! Er så imponert at jeg nesten er stum akkurat nå! Gleder meg til å se de andre du har laget! Klem til deg!

Ladyronja sa...

Utrolig flott gjort, jeg blev mektig imponert

Bea sa...

Så nydelige, Susanne!
Og helt unike, gleder meg til vi forhåpentligvis får se de andre:)
Klem Beate

Ruthe sa...

Wow!! Så fantastik fine disse var!" Gleder meg til å se resten:-) Hvordan klarer du å lage sånt på en vanlig symaskin?? Imponert*

Ruthe:-)

eWa sa...

Jätteläckra ! Imponerad av att du kan göra så fina broderier på en vanlig symaskin !!
Ha en fin måndag, hoppas solen lyser och fåglarna kvittrar :)

Debbie @ OtRD sa...

So lovely!!

Danni Baird @ Silo Hill Farm sa...

So cute! Nice job!

Related Posts with Thumbnails