onsdag 25. mai 2011

Gjenbrukte tallerkener


Det har vært tørke på bloggen her en stund, men det betyr heldigvis ikke at det har vært kreativ tørke i heimen. En del ny smykker, både domino og puslespill har sett dagens lys. En del ligger i Epla butikken, mens noen ble solgt før de kom så langt.  (Tusen takk kjære kunder!)Ellers kom jeg over denne bloggen her for en liten stund siden. Den har dessverre ligget brakk det siste året, men tallerken silhuettene synes jeg var helt fantastiske. Siden jeg har hatt en ny Dremmel liggende siden jul fant jeg ut at porselen tallerken figurer ville være det perfekte prosjektet å innvie den på. Ikke noe så avansert som disse portrettene selvfølgelig, men en liten fugl eller sommerfugl kanskje.

Det viste seg så være et tidkrevende prosjekt for porselenet går varmt underveis så jeg må stoppe ganske ofte for å la det kjøle seg ned. Jeg må nok også finne en mer praktisk måte å skjære på for det var umulig å få til hjørnene uten å skjære inn i selve figuren. (å på den måten ødelegge hele figuren, som hos meg resulterte i en fugl med brukket vinge.)Et annet tips jeg tar med meg videre er at dette prosjektet passer bedre ute på en solrik dag enn inni stua når det øser ute. Det ble fryktelig støvete, og noen ganger spratt det en og annen større bit så vernebriller er nok også en god ide.

Men siden langtidsvarselet melder om regn, regn og mer regn de neste 2 ukene så blir det nok en stund til jeg får ferdigstilt figurene.  

In english

5 kommentarer:

Shamu sa...

Du er helt fantastisk!! Så utrolig kult!
Hadde aldri tenkt tanken engang at det gikk ann å lage noe sånt.
Masse skaperlyst sendes din vei. Verden trenger sånne som du.
Klem :-)

Marianne Vik Design sa...

Ken være en ide å skjære det med litt vann, sånn man gjør når man skjærer glass. Da går det ikke varmt.

Bringebær sa...

Hva du kan! Og hva du begir deg ut på...Stilig :)

eWa sa...

Använd vatten och andningsskydd ! Läcker fjäril :)
Kram

Susanne sa...

Tusen takk alle sammen :)
Marianne/Ewa: Jeg vurderte å bruke vann men var redd for at det ville sprute og kortslutte Dremmelen. Men får prøve meg forsiktig fram neste gang været tillater det.
Ønsker dere alle en fantastisk helg!

Related Posts with Thumbnails