lørdag 2. april 2011

Vinneren er...

Da var dagen kommet og en vinner av blogglotteriet er trukket. Men først vil jeg si at jeg er overveldet over at så mange ville delta. Hele 32 deltakere og totalt 77 lodd er mye mer enn jeg hadde turt å håpe på. Den siste deltakeren er en liten ”etterpåklatt” som jeg valgte å ta med selv om innlegget kom en dag for sent. Grunnen var at hun meldte om sin deltagelse her innen fristen.


Tusen takk til alle sammen! Det er veldig motiverende å vite at så mange liker smykkene mine:)Vinneren fant jeg ved hjelp av random.org og vinnerloddet ble nummer 47 som tilhører Spire. Gratulerer så mye! Jeg tar klontakt med deg ganske snart for å avtale det praktiske.


Ellers vil jeg ønske dere alle en flott helg videre. Jeg hadde håpet på litt opphold sånn at jeg kunne gjort bakgården min klar for sol og sommer. Men siden værgudene har bestemt seg for å ikke være på min side blir jeg nok heller sittende foran symaskinen (ikke at det nødvendigvis er et dårligere alternativ… :)

7 kommentarer:

Smått og stort sa...

Heldige vinner! Gratulerer til henne! Du lager kjempetøffe smykker♥
klem fra Sissel

Spire sa...

Jehey! Åh så kjempehyggelig! Tusentusen takk! Sender deg en mail, jeg. :)
God lørdag!
LenaE

eWa sa...

Grattis Spire !

Susi sa...

AMMAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD koffer fant æ ikje denne give awayen føøøør!!!!!!!

må snike på smykkan dine no (som e Gorgeous å æ MÅ ha ett)

Anonym sa...

Hei hei du... flott blogg med flott tiltak... vakker gjenbruk...
Jeg har akkurat kommer over bloggen din og lagger meg til som følger.
Og syns du fortjener en award sånn i farten..
Du finner den på bloggen min..
Ha en herlig dag!

Anka

salige lavendel sa...

Så mye spennende du lager og viser fram her!! Likte godt det skjønne lappesjalet ditt. Jeg ser du brukte "random" til å trekke vinneren. Hvordan fungerer det?? Er det vanskelig å få til??

Susanne sa...

Random.org er det enkleste i verden å bruke. Du teller bare opp antall lodd som skal være med i trekningen, legger de inn i generatoren som er på høyre side av framsiden, trykker på generate og vips får du nummeret på vinneren. Da er det bare å telle seg gjennom kommentarene til du finner vinneren :)

Til alle dere andre: tusen takk for utrolig fine ord. Jeg setter fryktelig stor pris på hvert eneste ett :)

Related Posts with Thumbnails