søndag 18. desember 2011

JuleforberedelserJeg synes desember er en vanskelig bloggemåned siden det aller meste jeg gjør skal bli overraskelser for venner og familie.  Men denne helgen hadde jeg dedikert til å gjøre huset litt mer julete.


Jeg begynte med å finne fram treet. Et hvitt plastikk tre jeg kjøpte for 5-6 år siden, for hva passer ikke bedre i et 200 gammelt hus fylt med finurligheter fra 50-70 tallet enn et fake juletre… J
Tidligere har jeg dekorert det med svarte, røde og gullfargede kuler og personlig syntes jeg resultatet ble ganske så stilig. Men i år fikk jeg klar beskjed fra min kjære datter, om at det var på tide med en forandring. I år var det pastell/sukkertøy farger som gjaldt. Pastell er nok ikke det første som slår folk når de tenker på meg, men jeg syntes treet ble søtt, så hvorfor ikke.


Det neste på programmet var innpakning av gaver. Jeg brukte brune papirposer (snudde reklamen på innsiden) som jeg dekorerte med bånd og scrappepapir. Jeg lærte hvordan jeg skulle brette sløyfene her.5 kommentarer:

eWa sa...

Ombyte förnöjer ! Allt som är stick i stäv med det vanliga är alltid lika kul, speciellt om det förvånar omgivningen :)
Härlig julgran !!
Kram

Marlene sa...

Det var treet sitt det!
Det mest funky treet jeg har sett.
Kult

Marlene sa...

Det var treet sitt det!
Det mest funky treet jeg har sett.
Kult

Shamu sa...

Årets fineste julegaver! De er jo altfor fine til å åpne!

ide-puffen sa...

Så tøft med hvitt juletre. Er litt tradisjonell her i huset da vi er to damer mot 4 "menn" he he.
Så kule pærekuler du har laget under.
Nei nå må jeg fyke videre.
Hei hopp
Randi

Related Posts with Thumbnails