tirsdag 15. mars 2011

Pimp my puzzle...
Jeg liker papir, og de siste 12 årene har det hovedsakelig vært det materialet jeg har valgt å jobbe med. Det begynte som en ren nødvendighet, men har utviklet seg til en lidenskap. Det første jeg laget var det jeg kaller for papir mosaikk. (Se her eller her) Etter hvert ble disse prosjektene for tidkrevende og det gikk lengre og lengre tid mellom hver gang. Men jeg kan ikke gå lenge uten et eller annet å holde på med, og etter at jeg kom over noen som hadde laget en collage oppå et gammelt puslespill (Kan for mitt bare liv ikke finne igjen den linken dessverre) så fant jeg ut at det måtte være det perfekte prosjektet for meg.Hadde jeg vist den gangen det jeg vet nå er det ikke sikkert jeg hadde startet, for tok det meg nøyaktig 8 mnd å bli ferdig. Enkelte prosjekter bare er sånn, de er dømt til et evig liv som UFOer bakerst i et skap. Men siden plass er mangelvare hos meg har jeg ikke annet valg enn å fullføre det jeg begynner på. SÅ, når det stoppet opp, var det bare å la bitene ligge framme og skule stygt på meg fram til den neste collagen åpenbarte seg. (Jeg har sjelden en plan når jeg lager bilder, de blir bare til mens jeg sitter der)
Men aldri så galt at det ikke er godt for noe… for det var i en av disse tørkeperiodene jeg fant ut at dominobrikker var en fint ting :) (De som har lyst på en mulighet til å vinne et valgfritt smykke fra butikken min kan melde seg på mitt blogglotteri her)
In english


4 kommentarer:

ritasc sa...

fantastisk. for et arbeid, og for ei tålmodighet ! supertøft !

GNIST sa...

Perfekt redesign av gamle, slitte (men solide) puslespill! Tøft! Jeg synes alle collagene du lager er bare kjempestilige!! Og da kanskje særlig boksene :-)

eWa sa...

Vilket otroligt arbete ! Biten "Sweet as candy" är ju helt otroligt flott. Jag blir riktigt lycklig av att titta på den !
Ha en fortsatt bra vecka, kramis

Eirin sa...

Så kult og kreativt!!!! Stilig! Men det ligger nok mye arbeid bak her, ja!

Related Posts with Thumbnails