fredag 1. oktober 2010

Konfektskål

Jeg hadde, som sikkert mange andre, sett de flotte konfekt skålene inne på Epla som var laget av gamle lampeskjermer trukket med tråd. Jeg likte de, men tanken slo meg aldri at jeg skulle begi meg ut på å lage en selv. Til det så det alt for tidkrevende og ensformig ut, og jeg hadde i grunnen nok av prosjekter gående til at jeg burde begynne med noe nytt.
Men det var helt til jeg kom over 4 like lampeskjermer på Fretex som bare skrek etter å bli fylt med konfekt. De ble derfor med hjem, men har så blitt liggende. Av en eller annen grunn et det ting man bare aldri begynner på selv om man gleder seg til å kunne presentere det ferdige prosjektet og dette var et sånt prosjekt.
Det var til slutt min mangel på plass som fikk meg til å ta meg selv i nakken. Lampeskjermer tar unødvendig mye plass når de ”bare ligger der”, selv om de er aldri så små.  Det hjalp også at jeg hadde behov for et lite konsentrasjons krevende prosjekt søndagen etter en heller lang lørdag. Så, etter noen timer med tvinning, så denne bollen dagens lys. Som bunn brukte jeg noe tynt pleksiglass som jeg dekorerte med papir i samme farge som garnet. Nå gjenstår det bare å finne motivasjon til å starte på de siste tre…
In english

4 kommentarer:

liv bente sa...

Det vart ei fin skål av lampeskjermen.

Eva sa...

Vad snyggt det blev....läcker idé, tummen upp för dig !

Villblomsten sa...

Den ble flott :-)
Jeg har aldri sett noe lignede :-)

Karin på Ösäter sa...

Fantastiskt, jag gillar skålar som är udda, de lyser upp lite speciellt.
Något litet är på väg till dej nu, hoppas det kommer fram som det ska. Jag till och med vägde det för att vara säker på att inget tokar sig efter vägen på grund av antalet frimärken.

Related Posts with Thumbnails