lørdag 4. februar 2012

Meiseboller


If you prefer to read this in english go here
Det har vært en underlig varm vinter denne sesongen, men i går kom snøen. Hele Stavanger var kritt hvit, og i et lite øyeblikk nøt jeg det visuelt flotte synet, men så husket jeg at jeg ble nødt til å komme meg på jobb og det visuelt flotte ble til antatt kaos, og sjelden har jeg hatt mer rett… det tok meg 2 timer å komme fram, en tur som normalt tar mellom 20-40 minutt.

Men jeg er ikke den eneste som strever i vinterværet. Det er dårlig med mat å finne for fuglene så forrige helg bestemte jeg meg for å lage noen meiseboller.


Jeg smeltet fett, rørte inn en blanding av frø og nøtter helte blandingen i pappkrus (Med en tau i) og ventet på at det hele skulle stivne.


Deretter fjernet jeg papp begeret og hang bollene opp i trollhasselen min.


Jeg hadde håpet å få tatt et bilde av fuglene sittende i matfatet, men det var vanskelig å komme nært nok uten å skremme de vekk. Men treet er fylt med disse små dagen lang og det er virkelig et fint syn J6 kommentarer:

Smått og Stort sa...

Så flott trollhassel du har! Koselig med masse småfugler på besøk for å spise deilige, hjemmelagde meiseboller♥
klem fra Sissel

Spire sa...

Hei. Takk for hyggelig kommentar. :) Vedder på at det er en av disse søte små som holder et ekstra lite øye med deg.. ;)
Klem
LenaE.

Linnéa sa...

Så herlig med hjemmelagde meiseboller, trengs virkelig i dette vinterværet! Har hengt ut litt mat jeg og, koselig med fuglebesøk!

Takk for koselig kommentar inne hos meg, Tulipaner er en av mine favoritter også!

Fin søndag til deg :)

Klem Linnea

eWa sa...

Två flugor i en smäll som man säger...jättefin dekoration i ormhasslen och goa lyckliga småfåglar ! Stor kram till dig för det :)

Sachoza sa...

kanskje det jeg skulle gjort ja :)

Trish - Mom On Timeout sa...

Such a fun project! Thank you so much for sharing at Taking A Timeout Thursday! Hope you had a wonderful Valentine's Day!

Related Posts with Thumbnails