fredag 18. november 2011

Denim armbåndFor en stund siden bestemte jeg meg for å bruke opp så mye som mulig av 4 gamle jeans. Foreløpig har de blitt til boller, ugler, trekk til en gammel krakk og kjøleskaps magneter.


Nå var tiden kommet til å gjøre noe med sømmene. Først planla jeg å lage coasters. Har sett noen kule på nettet der man bare ruller sammen sømmen og fester med limepistol.


Men så begynte jeg å tenke på min alt for store perlesamling og bestemte meg for å lage noen armbånd isteden. Jeg sydde perler på sømmen og satte en trykknapp i enden og vips, nytt armbånd lett som bare det… eller kanskje ikke helt… det var veldig tidkrevende å sy på perlene så det måtte en dose tålmodighet til.Men jeg liker resultatet og viktigst av alt, de er fantastisk behagelige å gå med.8 kommentarer:

Bea sa...

Du så stilig, Susanne!
Jeg liker tanken om å "bruke opp" alt, og ikke bare de store bitene. Jeg lagrer et av bildene dine i "ìdè-banken" min, der kommer kun de beste idèene inn:)
Ha ei god helg.
Beate

karna sa...

Så fine og tøffe armbånd du har laget! Jeg har også puslet med sømmen på olabukser, og det er bare hodet som setter begreningser i pynten. Og helt enig med deg, utrolig greie å gå med.

swimzy sa...

Åh så utrolig stilige armbånd :)

ide-puffen sa...

De er bare så råtøffe. Skikkelig min stil asså.
Kos helg
Randi

Pysselfarmor sa...

Å så snygga! Vilken bra idé!

http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/

eWa sa...

Armbanden är ju hur läckra som helst ! Sömmarna måste vara hårda att sy i men det är en briljant idé!
Kram

Sherry sa...

Susanne, those are lovely armbands and hairpieces...they are definitely unique, I don't I've ever seen any like those over here. Thanks so much for visiting my blog. I'm your new follower.

Bringebær sa...

Veldig stilige! Jeg likte kombinasjonen av perler og denim...Du er så kreativ!

Related Posts with Thumbnails