mandag 27. juni 2011

En stol før og etter

For omtrent 10 år siden kjøpte jeg meg noen spisestue stoler på Fretex. Ikke var de fine og ikke var de behagelige å sitte på. Men det var kun de de hadde den dagen jeg bestemte meg for at jeg ville ha spisestuestoler.  De gjorde nytten sin i mange år før de ble forvist til annekset og kun tatt fram dersom jeg trengte en ekstra sitteplass eller to.Jeg har lenge gått og tenkt på at de burde få en liten makeover. Siden papir er og blir mitt favoritt materiale så valgte jeg å dekke den første med tynt scrappepapir beskyttet av 3 lag gulvlakk.


Nå som jeg har sett på stolen i et par uker har jeg erkjent for meg selv at dekoren nok ble i meste laget og at den neste stolen skal få et ensfarget malt understell.

7 kommentarer:

Happy Lia`s sa...

omg!!!...jeg har ikke sett på maken...det var sykt tøft!!!! me like a LOT!!!!

eWa sa...

Himmel och pannkaka..det är den finaste stol jag sett på länge ! Vilken fullständig make over det är !! Du är helt otrolig och det är inte för mycket, den är perfekt, älskar den :-)))
Kram

Barbros lille atelier sa...

Fantastisk kul!! Et kunstverk!

Maleriet fargehandel sa...

Den ble helt rå!!!

Mvh Heidi

Fabric Art sa...

Åh Susanne dette er den mest fantastiske stol jeg nogen sinde har set, mega flot og meget kreativt lavet, er vild med den.
Anni

miss moon sa...

Den ble kjempefin!!!

Anonym sa...

Så utrolig kul den ble! Det gjør slett ikke noe å ha en så dekorativ stol hvis de andre stolene er feks. hvite. Da blir det ikke for mye. Synes absolutt ikke du skal male den..

Related Posts with Thumbnails